Resultaten voor digitale

   
digitale
 
Postgraduaat digitale marketing - Hogeschool Gent.
Alle sectoren zijn onderhevig aan digitale transformatie. Commerciële bedrijven en agencies zijn zeker welkom, maar we verwelkomen ook met plezier professionals uit cultuur, non-profit en social profit evenals fundraisers en ngos. Is er een stage gekoppeld aan de opleiding? De opleiding richt zich uitsluitend tot professionelen dus stages zijn niet aan de orde. Er zijn praktijkworkshops van de digitale bedrijven en via ons netwerk kan je altijd terecht bij digital agencies die graag hun werking en aanpak uitleggen. Wat ga ik kennen en kunnen na de opleiding? Technische profielen leren klantgerichter en strategischer denken. De meer 'soft' skill profielen leren budgetteren, rekenen en meten. Na de opleiding kan je een verstandig digitaal plan uitzetten, return meten en optimaliseren om het maximum uit een budget halen. Je hebt een update overzicht van gratis en betalende sociale media, opties inzake eigen kanalen, tools, platformen en performance. Je kan bijgevolg de beste keuzes maken voor je digitaal plan gegeven je doelstellingen, doelgroepen, budget ROI/ROAS en potentieel. Je hebt inzicht in content, storytelling en visual branding om je boodschap met impact te brengen. Ook influencer marketing behoort tot het pakket.
USB Digitaal fotokader kopen? Kijk snel! bol.com.
Vergelijk met andere artikelen Je hebt al het maximum aantal artikelen in je lijst staan. Braun Germany DigiFrame 720 Digitale fotolijst 17.8 cm 7 inch 1024 x 600 Pixel Zwart. Productspecificaties PC-onafhankelijke, digitale fotolijst met foto en videofunctie Hoogwaardige, digitale Meer.
Digitale tv Scarlet.
Neem programmas op voor later. Digitale televisie enkel en alleen in onze Trio packs! Al jouw favoriete programmas via digitale televisie van Scarlet dat kan via Scarlet Trio of Scarlet Trio Mobile. Geniet van meer dan 30 zenders, een internet-abonnement en de telefonie van jouw keuze vaste lijn of gsm-abonnement.
Gênante Facebookfoto's? Een digitale clean-up doet wonderen Sabato.
Een digitale clean-up doet wonderen. Het opblinken van je digitale alter ego is een must voor iedereen wiens virtuele visitekaartje extra luister kan gebruiken. Welkom in de wereld van de reputatiemonitors, imagomentors en profielpimpers. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Digitale Woonassistent.
Een model dat laagdrempelig is voor mensen die nog niet digitaal zijn maar wel future proof is voor diegene die 24/7 willen communiceren opvolgen via hun smartphone. Met Digitale Woonassistent bieden we jullie als vastgoedontwikkelaar, als beheersinstantie van assistentiewoningen, als thuisverplegingsorganisatie, het antwoord op de huidige vragen van jullie klanten.
Benelux: Een digitale Benelux.
In oktober 2016 erkenden de premiers tijdens een Benelux-top dat de digitale economie een krachtige katalysator is voor innovatie groei, en sociale welvaart. Bij deze gelegenheid onderstreepten zij de ambitie en het potentieel van de drie landen om digitale pioniers te zijn en als rolmodel te fungeren bij het bevorderen van de digitale eengemaakte markt binnen de Europese Unie.
De digitale versnelling Voka.
Door" de digitalisering moeten bedrijven een nieuwe balans vinden, maar dat kan enkel door blijvend in beweging te zijn, net zoals bij fietsen. Zegt" digitaal expert en keynote spreker Rik Vera. In deze podcast filosofeert hij over digitale transformatie en becommentarieert hij de ervaringen en uitspraken van Sven Cornelis van Acco Accountants en Dieter Somers die voor Voka een paper schreef over succesvol digitaal transformeren.
Digitale archivering Amplexor. Zoeken. Clear. Submit.
Hoe zorg je in een wereld waar digitale gegevens en documenten de norm worden voor rendabel recordbeheer binnen jouw hele organisatie en voor een strategie op het gebied van digitale archivering? Onze partner voor conforme platforms voor digitale archivering op extreem hoog niveau.
Digitale rechtenverkenner - Stad Dendermonde.
Actueel en relevant. Deze digitale tool maakt je wegwijs in het welzijnslandschap, biedt een overzicht van het hulp-, zorg- en dienstverleningslandschap én zet je op weg in jouw zoektocht naar rechten, voordelen en diensten waar je mogelijk gebruik van kan maken.
Digitale krant offline - De Standaard.
Abonneer u voordelig. BERICHT VOOR DE ABONNNEES. Wegens technische problemen is de digitale krant vandaag niet beschikbaar in de gebruikelijke vorm. U kan de papieren weergave hieronder raadplegen of de krantenartikels in een webversie lezen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

Contacteer ons